Amsterdam ICT Golf Challenge 2016

golfevenmentVerbinden, netwerken en sportief bezig zijn. Deze zaken vormden de kern van de Amsterdam ICT Golf Challenge.

Op dinsdag 7 juni stond Golfclub Houtrak in Halfweg helemaal in het teken van ICT. Samen met pr-bureau Lubbers De Jong organiseerde Einstein ICT hier voor de tweede maal de Amsterdam ICT Golf Challenge. Een sportief evenement waarbij alle handicaps met en tegen elkaar speelden.

Voor innovatie- en ICT-managers uit de regio Amsterdam was dit evenement een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten nieuw leven in te blazen.

Na de kick off en het uitdelen van een lunchpakket, werden de eerste ballen geslagen en werd er fanatiek gestreden over de 18 holes van de bijzonder mooie Golfclub Houtrak. Het was prachtig weer, de deelnemers waren enthousiast en de sfeer was uitstekend.

Na afloop van de wedstrijd vond, onder het genot van een hapje en drankje, de prijsuitreiking plaats. Het was een zeer geslaagde dag, waar wij als organisatie met veel plezier op terug kijken. Meekijken? Klik hier voor een impressie van deze dag.