KPN ÉÉN: 1 zakelijke oplossing voor vast, mobiel en internet

Stap nu over en bespaar met KPN ÉÉN.

Bel met vast en mobiel met uw hele bedrijf vanaf 10 euro per gebruiker per maand. Bespaar nu op uw hoge telefoonkosten!

  • Eenvoudig en zorgeloos

    KPN ÉÉN biedt het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie. Mutaties kunt u door Einstein ICT laten uitvoeren. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt.

  • Flexibel per gebruiker

    KPN ÉÉN is flexibel. KPN ÉÉN kan naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf. U kunt heel eenvoudig het aantal gebruikers of telefoonnummers aanpassen. Kies per gebruiker één van de 4 profielen hieronder. Deze zijn ook maandelijks te wijzigen, op deze manier betaalt u dus alleen voor wat u echt gebruikt.

  • Telefooncentrale in cloud

    U hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als u overstapt naar KPN ÉÉN. De telefooncentrale functionaliteiten worden direct vanuit de cloud aangeboden.

Veelgestelde vragen

Voor welke type bedrijven is KPN ÉÉN het meest geschikt?

KPN ÉÉN is geschikt voor bedrijven vanaf 5-150 medewerkers die een zorgeloze en eenvoudige Totaalcommunicatie oplossing willen voor alle ICT/telecom behoeftes.

Zorgeloos wordt ingevuld door:
• Onbeperkt bellen
• De 1000 MB mobiel data per gebruiker waarbij de MB’s gedeeld worden met collega’s door het groepstegoed
• De hosted telefooncentrale; een overzichtelijke, flexibele, state-of-the art en zorgeloze telefonieoplossing.
• Het flexibel op- en afschalen van het aantal gebruikers (zie voorwaarden dienstbeschrijving)

Eenvoudig wordt ingevuld door:
• 1 contract
• 1 factuur
• 1 klantingang
• 1 helpdesk
• 1 telefoonnummer

Wat is de mobiel Belbundel EU van KPN ÉÉN?

Met de KPN ÉÉN-profielen Onderweg en Overal kunt u gebruikmaken van de gratis te activeren voordeeloptie voor bellen in de EU: Mobiel Bellen EU. U betaalt alleen in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland heeft gebeld. De voordeeloptie geldt op individuele basis en er geldt geen groepstegoed. Daarnaast wordt afgerekend per kalendermaand en is het niet mogelijk tegoeden mee te nemen naar een volgende maand. U betaalt per blok van 100 minuten. Er worden geen kosten in rekening gebracht als u niet in het buitenland bent geweest in deze maand.

Wat is mobiel Internetbundel EU van KPN ÉÉN?

Met de KPN ÉÉN-profielen Onderweg en Overal kan u gebruikmaken van de gratis te activeren voordeeloptie voor internetten in de EU: Mobiel internet EU. U betaalt alleen in de maanden dat u daadwerkelijk in het buitenland gebruik heeft gemaakt van internet.

De voordeeloptie geldt op individuele basis en er geldt geen groepstegoed. Daarnaast wordt afgerekend per kalendermaand en het niet mogelijk tegoeden mee te nemen naar een volgende maand. U betaalt per blok van 100 MB. Zodra u op 80% en 100% van het eerste blok zit krijgt u via sms een waarschuwing. Na 100% kan u geen gebruik meer maken van mobiel internet, tenzij hij akkoord geeft door ‘Ja’ te sms’en naar 1330. Vervolgens kan u gewoon doorgaan met gebruiken en wordt er automatisch een nieuw blok geactiveerd. Er worden geen kosten in rekening gebracht als u niet in het buitenland bent geweest in deze maand.

Is het mogelijk om alleen het profiel Onderweg af te nemen?

Ja, dat is mogelijk. U krijgt dan naast de mobiele functionaliteit ook de hosted telefonie functionaliteit beschikbaar voor die profielen.

Stap nu over en bespaar met KPN ÉÉN!

De profielen

Vergaderzaal
Onbeperkt bellen
Vast nummer
Basis belfunctionaliteit
 
 
 
 
Kantoor
Onbeperkt bellen
Vast nummer
Basis belfunctionaliteit
 
 
 
 
Onderweg
Onbeperkt bellen
Vast nummer kantoor + mobiel
Premium belfunctionaliteit
1000MB Mobiel Groep Data
Mobiel nummer
Zapper
 
Overal
Onbeperkt bellen
Vast nummer kantoor + mobiel
Premium belfunctionaliteit
1000MB Mobiel Groep Data
Mobiel nummer
Zapper
Mobility

Wilt u meer weten? Laat ons u terugbellen!

KPN ÉÉN

Een klantverhaal

Stap nu over en bespaar met KPN ÉÉN!